null

Atomic Absorption Spectroscopy

اندازه‌گیری بیش از 50 عنصر (آهن، مس، قلع، سرب، آرسنیک و ...) به روش شعله و کوره در انواع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کشاورزی
اندازه‌گیری سرب در خون تام و سرم

null

High Performance Liquid Chromatography

پروفایل اسید های آمینه
اندازه‌گیری اسید های آلی
اندازه‌گیری پیپرین در فلفل
اندازه‌گیری HMF در عسل
اندازه‌گیری پرولین در عسل
اندازه‌گیری مایکوتوکسین‌ها
ویتامین های محلول در آب و چربی
اندازه‌گیری باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک ها در مواد غذایی
اندازه‌گیری کافئین در مکمل ها و مواد غذایی
اندازه‌گیری مواد موثره آلی در محصولات دارویی و دارو های گیاهی
اندازه‌گیری مونوساکارید ها، دی‌ساکارید ها و پلی‌ساکارید ها
اندازه‌گیری نگه‌دارنده ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
اندازه‌گیری L-Carnitine، کراتین، تاورین در مکمل های غذایی
Detectors: UV, RID, Fluoresence

null

Gas Chromatography

پروفایل اسید چرب
استرول های گیاهی
باقی‌مانده سموم کلره کشاورزی
اندازه‌گیری میزان الکل ها
باقی‌مانده ترکیبات آلی فرار در دارو (Residual Solvent)
Detectors: FID, NPD, µECD

null

اندازه‌گیری نیترات، نیتریت، پروتئین کل، چربی، قند کل، عدد زئین، عدد استری، قلیائیت، عدد یدی و...

null

انجام کلیه آزمون های کلاسیک مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
انجام کلیه آزمون های آب
انجام کلیه آزمون های نشانگر رنگی مواد غذایی (قند، چربی و پروتئین)

null

اندازه‌گیری زمان حل شدن قرص و اندازه‌گیری میزان آزاد شدن ماده موثره دارو در زمان های مختلف

null

اندازه‌گیری زمان باز شدن قرص و کپسول مطابق فارماکوپه (BP,US)

null

Colony Counter

شمارش باکتری ها یا میکروارگانیسم های موجود در محیط کشت

null

Bain Marie

نوعی از حمام آب گرم برای ثابت نگه داشتن شرایط محیط کشت

null

Cold Incubator

کشت و رویش باکتری به همراه موتور خنک کننده

null

Autoclave

استریل کننده ابزار های آزمایشگاهی در فشار و دمای بالا

null

Incubator

کنترل کننده رطوبت، دما و میزان اکسیژن و دی اکسید کربن جهت رشد انواع میکروارگانیسم ها

null

Centrifuge

جداساز بخش های مختلف مواد با استفاده از نیروی گریز از مرکز