Atomic Absorption Spectroscopy
اندازهگیری بیش از 50 عنصر (آهن، مس، قلع، سرب، آرسنیک و ...) به روش شعله و کوره در انواع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کشاورزی
اندازهگیری سرب در خون تام و سرم
High Performance Liquid Chromatography
پروفایل اسید های آمینه
اندازهگیری اسید های آلی
اندازهگیری پیپرین در فلفل
اندازهگیری HMF در عسل
اندازهگیری پرولین در عسل
اندازهگیری مایکوتوکسینها
ویتامین های محلول در آب و چربی
اندازهگیری باقیمانده آنتیبیوتیک ها در مواد غذایی
اندازهگیری کافئین در مکمل ها و مواد غذایی
اندازهگیری مواد موثره آلی در محصولات دارویی و دارو های گیاهی
اندازهگیری مونوساکارید ها، دیساکارید ها و پلیساکارید ها
اندازهگیری نگهدارنده ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
اندازهگیری L-Carnitine، کراتین، تاورین در مکمل های غذایی
Detectors: UV, RID, Fluoresence
Gas Chromatography
پروفایل اسید چرب
استرول های گیاهی
باقیمانده سموم کلره کشاورزی
اندازهگیری میزان الکل ها
باقیمانده ترکیبات آلی فرار در دارو (Residual Solvent)
Detectors: FID, NPD, µECD
اندازهگیری نیترات، نیتریت، پروتئین کل، چربی، قند کل، عدد زئین، عدد استری، قلیائیت، عدد یدی و...
انجام کلیه آزمون های کلاسیک مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
انجام کلیه آزمون های آب
انجام کلیه آزمون های نشانگر رنگی مواد غذایی (قند، چربی و پروتئین)
اندازهگیری زمان حل شدن قرص و اندازهگیری میزان آزاد شدن ماده موثره دارو در زمان های مختلف
اندازهگیری زمان باز شدن قرص و کپسول مطابق فارماکوپه (BP,US)
Colony Counter
شمارش باکتری ها یا میکروارگانیسم های موجود در محیط کشت
Bain Marie
نوعی از حمام آب گرم برای ثابت نگه داشتن شرایط محیط کشت
Cold Incubator
کشت و رویش باکتری به همراه موتور خنک کننده
Autoclave
استریل کننده ابزار های آزمایشگاهی در فشار و دمای بالا
Incubator
کنترل کننده رطوبت، دما و میزان اکسیژن و دی اکسید کربن جهت رشد انواع میکروارگانیسم ها
Centrifuge
جداساز بخش های مختلف مواد با استفاده از نیروی گریز از مرکز